Vuoden kolmas leiri Sevillan Guadalquivir-joessa loppui juuri. Treenien ja valmennuksen osalta! Tänään aamulla vedettiin vielä mk-reeni, joka oli kyllä varmaan leirin kivoin reeni, väsymyksestä ( fyysinen PLUS henkinen ) ja vähistä yöunista huolimatta. Ihanan lyhyet vedot, ah. 3x10x30"/30"/6'. Jeee! Vielä kun olis aurinko paistanu ni olis ollu täytellistä.

Kelit on kyllä murjonu meitä koko leirin, mut sitä osasinki odottaa.. Kaks ekaa leiriä kun oli niin huippukeliä ainakin vuoden aikaan nähden. Part kolme leirillä ei paljoo aurinkoo näkyny. Satoi satoi ropisi pili pili pom.. Ja jos ei satanu ni tuuli. Vitusti. Ja kylymästi.

Tänään pakattiin traileri ja olin ihan jäässä koko ajan.. Hrrr. Missä prrrrhanassa se aurinko oikee on? Koko leirin aikana yhen kerran pystyin vetää melontalenkin pelkällä urheilutopilla. Vaan YHEN!!

Eilen oltiin porukalla (kaikkipaitsienmäjaksatullatyypit) leirin päätöksen kunniaksi syömässä ulkona. Siks jo eilen ku valkku lähti tänää jo ajaa traileria kohti Saksaa. Oltiin paikallisessa tavernatyyppisessä paikassa nimeltä Cigala de Oro. Se on muuten hiton hyvä paikka! Tosi isot annokset ja ihan mielettömän hyvää. Solomillo al whisky on siellä ihan huippua <3 Ite en ollu kyl valitettavasti ihan fiiliksessä mukana kun mua ressas ihan HELEVETISTI ohjelmoinnin harkkatyö, joka oli kesken ja jonka vaihepalautuksen dedis oli samana päivänä. Lähin sit vähän etukäteen harkkatyön kimppuun. Ja kotiin tullessa tajusin että ei jumankauta suomen aika on tunnin edellä joten mulla ei ollu sitä aikaa tehä 2,5 niiku luulin vaa 1,5 tuntii! Ja kaiken lisäks tajusin (onneks tajusin) kun se ei menny läpi kun yritin (se siis palautetaan tietokoneelle ja sen tietää heti meneekö läpi. 10 yritystä) että olin toteuttanu sitä liian pitkälle. Ne ohjeet on aina niin epäselvät. No, hirvees paniikis aloin tekee muutoksia ja piilottaa jotain osioita ja muuttelee ja vääntelee ja kääntelee ja sit, 7 minuuttia ennen dediksen umpeutumista, SE MENI LÄPI!! Ah sitä helpotuksen tunnetta. Sit vielä piti pakata matkalaukku, jonka laitoin siis trailerin mukaan menemään Saksaan, että mulle jää vaan käsimatkatavarat matkustusta varten. Joten pääsin lopulta nukkuu joskus puol kahen maissa.. 

Tänään vietetään sitten rauhallista iltaa (nollataan) osan porukan kanssa kotosalla (entiedämissä) ja nautiskellaan tortilloja (börstaa) leirin loppumisen kunniaks! Mä oon ollu tänä vuonna enemmän Sevillassa ku kotona. Ja nyt reenit on ohi ja melonnasta jäi hyvä fiilis. Maailman Cup -kisat Poznanissa ja Duisburgissa odottaa (nelikkö on varmistunu!).. Sitä sietää juhlia! Tänään lähtee! Bailataan niin että huomenna sattuu kävellä!! eikö? En ees muista millon olisin viimeeks ollu tanssimas.. Liian kauan sitte! 

Seuraavaksi alkaakin sitten maailmancuppeihinvalmistautumisleirisaksassa. Melonta tuntuu teknisesti paremmalta ku ennen, joten jee!

Ja enää jotain puoltoist kuukautta ni tuun takas Suomee näkee rakkaita ihmisiä!