Eilen eli lauantaina hipsuttelin kaikessa hiljaisuudessa aamulla rappukäytävään kerroksen ylemmäs, ja jätin kämppäämme pudonneet pinkit pikkuhousut oven viereen rappuselle pienessä muovipussissa odottamaan omistajaansa. Päivän hyvä työ tehty jo aamukahdeksalta! Tehtiin Ninulin kanssa vokkia, jouduttiin menemään soutajien puntille kun melojien punttia ei jostain ihmeen syystä saatu auki. Nooh, melkein yhtä hyvä se soutajien punttikin on;) En ollut vielä tehnyt vokkia tänä vuonna, joten mitäpä muutakaan saattoi odottaa, kuin että kädet eivät enää toimineet palautusmelonnassa ja menin etanaakin hiljempaa. Tein siis virallisen kilpparinbongausretken kilpparipäätyyn, mutta en kyllä bongannut kuin kaksi kilpparia. Illalla sen sijaan niitä oli paljon, olivat tulleet porukalla nauttimaan ilta-auringosta. Päivällä Ninuli nukkuin päiväunet ja minä kävin kaupungilla kävelemässä ja tutkailemassa paikkoja. Illalla sain harvinaista leirielämän herkkua: kunnon 45 minuutin ammattilaishieronnan alá Ninuli! Ja kiitos ja kumarrus Ninulille, täytyy sanoa että hierojakoulu on tehnyt tehtävänsä, otteet olivat todella osaavat ja hieronta oli ihanaa.

Kuitenkaan edes loistava hieronta ei pelastanut minua tämän päivän arvattavissakin olevalta lihastuskalta; heti herätessäni huomasin, että käsien liikuttaminen on tuskaa. No, minkäs teet. Huominen pitää vielä kestää, sitten alkaa vähitellen helpottaa, kokemuksesta tiedän. Tänään kävin päivällä myös kaupunkikierroksella kävellen kun Ninuli nukkui päikkäreitä. Sitten käytiin vielä Miikan kanssa yhdessä pyöräilemässä ympäri kaupunkia. Pyörä olikin hyvä idea, pääsi reippaammin kulkemaan ja kerkesi näkemään vaikka mitä! Bongailtiin kauppoja, yliopisto, erilaisia linnoja ja katedraaleja ja maailman hienoin puu! Kaupat ei tietenkään ollut sunnuntaina auki, mutta bongailtiinkin sellasia kauppoja mihin olisi kiva mennä joskus käymään. Yliopisto hämmästytti: se oli ihan kuin joku vanha linnoitus, ei oikein pysty ensi näkemältä kuvittelemaan että sen sisällä opiskeltaisiin. Ja jos opiskellaan, tulee mieleen sellanen vanha aika ja koulupuvut, ehkä vähän leffamainen fiilis. Linnoituksista mieleenpainuvin oli rakennus, joka toi etäisesti mieleen Pietarin kirkon. Pääasiassa muotonsa takia, keskellä jäi ympyrän muotoinen laatoitettu alue. Se oli hieno rakennus, ei vaan tiedetä mikä rakennus se oli:D Lopuksi käytiin vielä ”kesän” ensimmäisellä jätskillä. Herculeksen bulevardilla. Kuulostaapa hienolta. Ja arvatkaapa mikä se on? Vanha tuttumme huorapuisto. Lupasinhan selvittää sen oikean nimen. Nimi on oma käännökseni, erikohdissa puistoa lukee ”Alameda de Hercules”, ja alameda oli sanakirjan mukaan puistokatu tai bulevardi.

Iltamelonnassa niskat oli ihan jäppijumissa, ne taitaa olla niin kestojumissa, että pitäisi sellainen kunnon tehohierontajakso pitää ennen kuin ne aukeaisivat kunnolla. Tänään muuten syötiin ensimmäistä kertaa jauhelihaa koko leirin aikana! Mutta se kyllä johtui vaan siitä, että ekalla kerralla jauheliha oli loppu Lidlistä:D Meiän piti myös pitää Ninulin kanssa Brie-juustoilta tänään (minä en ole ennen maistanut Brietä), mutta Ninuli menikin illaksi hieromaan Miikaa, joten taitaa jäädä se väliin. Sain äsken Slumpvandringenin loppuun! Eli vielä se kirja-arvostelu siitä pitää tehdä, ja sitten edessä onkin ”enää” maailman pahimpaan tenttiin lukeminen, jota en ole vielä edes aloittanut. Uhh. Ja siitäpä tulikin mieleeni, että olimpas idiootti kun unohdin tehdä matikan harkkatehtävät tältä viikolta! Ensi viikolla on siis tehtävä enemmän, että saa vaaditun määrän tehtäviä kurssin suorittamiseksi. Blaaah, ei vaan huvittaisi mitkään koulujutut, ei sitten yhtään.