Helmikuun leiri oli ja meni.

Mitä jäi käteen?

- Potslojot! Kyllä tuli pötköteltyä aika paljon leirin aikana.

- Kiinakaupasta Minnan kanssa ostetut hiusten pidennykset. Ne on jämäkät hiukset.

- KANOOTTI. Tai no, ei vielä käteen jääny, mutta se on tilauksessa. Mun ihka ensimmäinen ihan uusi kanootti. Kiitos sponsorille! Ja jumalauta siitä tulee komee ku mastodontti!

- Sekä hyviä reenejä (pääasiassa) että muutama huonokin reeni. Huonon reenin jälkeen ei kyl muuta tehty ku mentii himaa vaa - pötköttää.

- Hartioihin ja lapoihin hullu lihaskipu. Kiitos vaan Oonalle kun piiskasit niin monta kierrosta olkapääjumppaa! :D Tätä kipua sitten palautellaankin ens leiriin.. sit laitetaan taas uutta pötkälettä kierrokseen.

- Uusia kavereita, sekä espanjalaisia että vähän muitakin. Ja tutustuin vähän paremmin ja jopa syvällisemmin jo tuttuihin suomalaisiiin. Kyllä meillä on loistava jengi. On se sellanen jengi ettei siitä jengi parane.

- Don't push the river. Thanks to Nyksy & Löppis, osaan leffan nyt ulkoa. Jätkät katto sen leirin aikana varmaan 15 kertaa, valehtelematta. Ja sen lisäks ne vielä kävi normaalit arkikeskustelutkin leffan vuorosanoilla. 

Mitä ei jääny käteen?

- SIM-kortti. Se otti ja katos yhtenä iltana kun oltiin porukalla Foster's Hollywoodissa syömässä reeniviikon päätteeksi. Mulla oli mukana sekä epsanjan liittymä että normiliittymä ja jossain kohassa irrallaan ollut Simi päätti hylätä mut. Ja se oli vielä se suomenliittymä ja iski paniikki kun huomasin et se oli kadonnu, mut Pikku-Antti oli mua fiksumpi ja sain jämäkän idean. Se tajus ettei kukaan voi käyttää sitä kun siinä on PIN-koodi. Se oli napakka idea. Sit rauhotuin enkä ollukaa soittanu äitille hätäpaniikkiapuasuljemunliittymä-puheluita kun 15 yritystä siihen mennessä. 

- Aurinko ja lämpö. Ne oli kyllä kiitettävästi messissä siellä, muttei tullu mukana Suomeen. Taiii no oikeestaan aurinko kyllä täälläkin nyt paistaa, mutta aika kylmä aurinko. Lämpöeroa on varmaa abouttiarallaa 30-40 astetta. Tai mistä minä tiedän, sinähän se tässä Mooses olet.

- Hamekangas. Karkauspäivä meni harakoille, ei tullu ketään kosittua. Ei edes latvialaisia herkkupaloja.. Ei ollu tarpeeks jämäkkä idea. 

Siinä oli leiri pähkinän kuoressa. Kiitos Petterille valmennuksesta taas kerran!

Ainiii ja jos sulla ei oo mitään järkevää sanottavaa, niin sillon on tosi oivallinen tilaisuus sanoa vaikkapa segoia!