I don't believe this. Kävi ihan sama juttu kun viime vuonna tähän aikaan leirillä. Kaksi päivää kerkesin treenata ja tulin kipeeksi. Miten on mahollista että yhdellä ihmisellä voi olla kaks kertaa peräkkäin näin paska säkä? Ah kun mä rakastan maksaa 55e/vrk sairastamisesta ja tuskallisesta olosta! vihaan. vihaaaaan. Toivoisin vaik et täs kämpäs olis vähä vähemmän tähtiä kuin viisi (ei siis oo muita vaihtoehtoja) ja et maksukin olis pienempi. Tää on niiin turhauttavaa ja sinne meni mun tän kauden tukirahat, tyhjään. En voi muuta sanoa ku perkele ku ottaa päähän.

Viime yö oli ihan tuskaa, sattu joka paikkaan ja niistin koko yön, varmaan viiden minuutin välein. Tunnin välein kävin juomassa ja vessassa ja syömässä appelsiineja. Kolmen neljän maissa yöllä kurkku vähän aukes, edellinen päivä oli siis ollu ihan tuskaa kurkulle. Aamulla kurkkukipu oli eilisestä vähentynyt ehkä puoleen mut pää-niska-hartia-särkyjyskytys jäljellä.

Oon vetäny vitamiineja&lääkkeitä&kurkkupastilleja, juonu teetä, ottanu kuumia suihkuja, syöny appelsiineja, maannu sängyssä ja juonu vettä parin päivän aikana todennäkösesti enemmän kun normaalisti viikkoon. Nyt olo on parempi mut ei hyvä vieläkään. Nenän ku sais auki ni helpottais.

Näiden kahden päivän aikana edellisten parantumista edistävien toimien lisäksi olen ainoastaan syönyt paljon ja lukenut Sherlock Holmesia espanjaksi sen verran kun silmät on jaksanut. Eilen katoin myös yhen elokuvan portugalin kielisillä teksteillä (mielenkiintosta:D ). Leffa kertoi miehestä joka oli lento-onnettomuudessa, selvisi ainoana hengissä ja haaksirikkoutui autiolle saarelle keskelle merta, eli siellä neljä vuotta yrittäen pysyä hengissä ja lopulta rakensi lautan ja lähti yrittämään pois saarelta, koska kukaan ei ollut löytänyt sitä. Leffa perustui tosi tarinaan ja oli aika mielenkiintoinen. Paitsi että loppu oli paska, se kyllä selvis mikä oli hyvä juttu mut se loppu oli vaan huono, koska mulle kelpaa vaan onnelliset häpiendingit.

Satttuuuuu niskaaa ja hartioihinnnnn.... ja päähän. Ja nenään kun oon niistänyt niin paljon.