Tänään aamulla nukuin pitkään. Tai no, ainakin pidempään kuin yleensä. Ninuli taas heräsi jo ennen seitsemään kun se aikoi mennä vetelemään 2000m testivetoja unkarilaisten kanssa. Itse opettelin melomaan Miikan ohjeita miettien:D Melonnan jälkeen kävin hölkällä Alamillo-puistossa. Se on todella kiva puisto, ihanan vehreä. Joka puolella nurmikkoa, appelsiinipuita ja vielä joitain puita missä on valkoisia kukkia. Ja palmumaisia pensaskasveja ja kävelyreittejä menee ristiin rastiin. Bongasin lenkillä lintujen lisäksi pari pupua. Näin myös hassun rastakoiran, joka joi puistopolun varrella olevasta roiskuavasta vesihanasta suoraan ilmasta:D Siis se tavallaan haukkaili sitä vesisuihkua ilmassa. Hanan alla oli nimittäin viemäri, joten vesi ei kerääntynyt maahan.

Päivällä söin jo eilen tehtyä jauhelihakastiketta ja spagettia, mutta säästin puolet annoksesta illalle. Menisimme illalla nimittäin kinkkiin, koska sekä minä että Miika olemme luvanneet tarjota Ninulille siellä annoksen kiitoksena hieronnoista. Ja koska maksaisin Ninulin aterian, päätin säästää omalla kohdallani. Söisin siis nopeasti kotona ennen sitä ja olisin sitten vain seurana kinkissä.

Lounaan jälkeen kävin taas puistossa lukemassa operations managementtia, mutta keskittyminen oli todella vaikeaa. Pyöri vaan kaikenlaiset muut asiat mielessä. Ja välillä vaan katselin ympärilleni ja seurasin elämää ympärilläni. Pääsin myös taitelijan kohteeksi siinä penkillä istuessani; huomasin kun vähän matkan päässä penkilllä istuva mies nosti aina välillä päätään ja katsoi minua kohti, ja sitten laski katseensa ja hahmotteli jotain paperiin, ja tämä toistui monta kertaa. Jossain vaiheessa mies sai hahmotelmansa valmiiksi ja siirtyi piirtämään seuraavaa maisemaa katsoen toiseen suuntaan.

Herculespuisto on nykyään todella mukava paikka. Tai siis en itse ole nähnyt sitä erilaisena, mutta muiden melojien kertoman mukaan se on ennen ollut hyvin levoton paikka, siitä varmasti johtuu nimi huorapuistokin. Oikeastaan se on ennemminkin aukio kuin puisto. Eikä se tällä hetkellä ainakaan ole kovin kaunis, koska puissa ei ole lehtiä. Koko puisto on beigen värinen, maa laatoitettu ja pylväät ja muutamat rakennelmien sisään piilotetut kioskit kaikki samanvärisiä. Kesemmällä puisto näyttää kivemmalta, kun puiston tällä hetkellä varsin kolkon näköiset puut puhkeavat vehreyteensä. Kuitenkin tälläkin hetkellä puistossa on aina mukava tunnelma, kuten jo aiemminkin taisin mainita. Puistoa reunustaa kymmenet terassikahvilat ja keskelle jäävä suuri aukio alue puistopenkkeineen on koirien, lasten ja nuorten ja aikuisten temmeltämiskenttä ja tapaamispaikka. Yhtenä päivänä näin keskellä puistoa ihan Ilkan näköisen miehen jumppaamassa. Hän oli juuri sellaisessa niskaseisonnassa jalat kohti taivasta. Alleen hän oli levittänyt vain viltin. Hassua.

Iltapäivällä melontarannassa sekä vesillä oli ruuhkaa. Viikonloppuna on nimittäin suuret kansalliset melontakilpailut täällä, ja pitkin viikkoa on jo tullut porukkaa valmistautumaan niihin tänne. Ei ole Suomessa edes SM-kisoissa näin paljon melojia kuin nyt täällä on. Harjoituskeskus on ylibuukattu, osa joutuu asumaan lähellä olevassa Barcelo-hotellissa. Olikohan keskiviikkona kun Bracsasport pystytti jo oman myyntitelttansa rantaan, ja vähitellen niitä on noussut siihen viereen muiltakin urheilumerkeiltä. Trailereita ajaa harjoituskeskuksen pihaan koko ajan. Kisojen takia muiden melojien treenaamista on rajoitettu, esimerkiksi huomenna ei saa mennä vesille 8.30-20.00 välisenä aikana. Eli tulee aika aikainen melontalenkki:O Ja illalla nyt ei voikaan mennä, koska seitsemän jälkeen on jo pimeää.

Nyt olen kämpillä ja odottelen Ninulia kotiin saapuvaksi, se kun sanoi tulevansa siinä 18.30 aikaan. Se on kohta jo tunnin myöhässä. Kohta en jaksa enää lähteä mihinkään kinkkiin jos se ei ala tulla..:D Pitäisi ehkä vähän venytellä.