KUUMA.

Sanoin jo edellisessä tekstissä, I know, mut sitä ei vaan voi korostaa liikaa..

Yleisin lause Sevillassa jo jonkun aikaa ollut "Que calor!" eli mikä kuumuus. Enkä kyllä ihmettele. Päiväsaikaan ei voi ulos mennä, kaikki päivät oon viettäny sisällä ja usein jopa nukkunut siestan, kun ei jaksa muuta tehdä. Sisälläkin on kuuma mut ilmastointi onneks vähän auttaa.

Melomaan on normaalia mennä yheksän, kymmenen aikaan illalla. Sitä ennen on tuskakuuma. Melontalenkin jälkeen pulahdan usein jokeen, mutta tosi asiassa vesi ei viilennä yhtään kun sekin on joo niin lämmintä. Mutta pulahtaminen on silti kivaa :)

Toisin oli Huelvassa jossa kävin kaverini kanssa, samaisen jonka luona asustan tällä hetkellä. Hän on sieltä kotoisin ja meni viikonlopuksi sinne, ite kävin siellä yhen yön mukana. Pe-iltana käytiin beachillä pikavisiitillä nauttimassa merestä, joka oli virkistävän viileää toisin kuin Sevillan Guadalquivir-joki.

Tänään tulin sieltä yhellä toisella kyydillä takasin ja perillä Sevillassa käytiin naattimassa ihanat jätskit lähikahvilan mielettömästä jätskivalikoimasta.

Huomenna olis vuorossa kisaharjoitus, viimeiset kovat vedot ennen EM-kisoja. Joudun sen tekemään ilman ratoja betoniseinään merkatuilla matkoilla, koska arkkivihollisemme soutajat on vallannu radat kilpailuille.. Joder!

Espanjan tentti lähestyy ja lukumotivaatio on nolla.. ja sitä vastoin fb-roikkumismotivaatio on korkeemmalla kuin pitkään aikaan.. oevoevoe. Déjate de fb, Tuge, ahora mismo!!