Pikavisiitti Suomessa takanapäin. Täytyy sanoa että asiat käänty koto-soomessa sellaselle mallille että ei olis yhtään tehny mieli lähteä takasin tänne.. Ja tää kuumuus on tuskastuttavaa. Oikeesti, Suomen ilmasto on todella rakastettava. No, otetaan tää kuumuus siedätyshoidon kannalta Kroatiaa varten;) Mut ymmärrän kyl täysin nyt miten espanjalaiset on kehittyny yöeläimiksi.. eihän täällä pysty muullon ulkona olemaan! Puolen yön aikaan on oikein mukava ilmasto shortsi-toppi-sandaalit-vaatetuksella.

Suomivisiitti oli aika tiukkaan aikataulutettu, melkein en meinannu Lahessakaan keritä käymään. Alotin Jacinthan ja Helin ylppäreillä, sit hankin kämpän ja alotin yhen kesäkurssin yliopistolla. Äiti ja Nupo ja Luru kävi kylässä ja pian sen jälkeen mulle tehtiin elämäni isoin ja makein ylläri.. Fredu ja Miina yllätti mut Kauksun rannasta ja tarjosi mulle kotiinpaluun kunniaksi ihan mielettömän tyttöjen illan Omenahotelli-Teerenpeli-Tivoli-akselilla joka huipentui vielä seuraavana päivänä Särkänniemeen! Wow. Oli mahtavan kivaa mahtavassa seurassa<3 Ja mun tulevaisuuden ammatti on sitte delfiininkouluttaja!

Sit olikin jo Kauksun kisat jotka meni erittäin täydellisen nappiin mun osalta. Maanantaina heti perään alkoi EM-valmistautumisleiri Lohjalla jossa vierähtikin sitten melkein koko viikko. Viikko reenaamista seurassa ja mitä loistavimmassa sellasessa, mii laik! Tätä lisää. Sikski ärsytti tulla tänne takas ku täällä joutuu nyt sit valmistautumaan kisoihin yksin.. La-iltana nopsaan kotsaan ja siellä pari rentoa päivää perheen kanssa. Ja sit nokka kääntykin jo bäk ty spein. Helsingistä suora lento Málagaan, qué lujo!! Luksusta. Tosin oli opiskeltava joten se siitä luksuksesta. Málagasta nappasin bussin Sevillaan ja illalla myöhään olin perillä. No, ainakin tuli luettua aika iso urakallinen. Ekaa kertaa yliopiston aikana luin kirjan tenttiin. Tähän asti oon porskuttanu luentokalvojen avulla, mut nyt ei sellasia ollut plus koska opinnot oli viel epsanjaksi niin jotenkin se tuntui ainoolta vaihtoehdolta. Lukea se kirja nimittäin.

Tentti oli tänään. Olisin luullu että edes tentti alkaisi ajoissa mutta ei nää espanjalaiset vaan osaa pitää aikatauluja. Oikeesti, proffat tuli puoltuntia myöhässä. Olisin myös kuvitellu että saisin vaihto-oppilaana enemmän aikaa tentin suorittamiseen, mut noup. Ei herunu lisäaikaa ei. Oli aikamoista kiireessä tuhertamista. Eka osio oli monivalinta joka meni oikeesti yllättävän hyvin, oli vaan pari johon jouduin veikkaamaan. 20 kysymystä, aikaa 25 minuuttia. Jäi jopa pari minuuttia ylimäärästä aikaa, aika hyvä. Sit kirjotusosassa 7 kysymystä ja aikaa tunti. Siinä tuli kiire ja yhteen en kerenny vastata mitään. Mut olis voinu käydä huonomminkin, et vaikka puoliin en olis kerenny vastaa. Peukut ja varpaat pystyyn et pääsen läpi! Enää espanjan koe jäljellä joka on kyl varmaan kaikista vaikein.. Tai vaaditaan eniten, luulisin. Pahin kyl siinä on se suullinen tentti, jota kauhulla odotan.. Mut tänään lepuutan aivoja ton johtamisen tentin jäljiltä enkä mieti vielä tulevia tenttejä!