Täällä ollaan taas, vanhassa tutussa Sevillassa. Kyllä alko hymy nykimään kohti korvia, kun tepastelin lentokoneesta Espanjan maan kamaralle. Pitkän matkustuksen jälkeen olin väsy, mutta sain uutta energiaa pelkästä ajatuksesta, että Sevillassa ollaan :) Bussilla menin sitten harkkakeskukselle, jossa tämä leiri asutaan. Barcelo-hotellilta loppumatka kävellen, muutama sata metriä, ja olisin ihan varppina hypelly sen matkan jos ei olis ollu matkalaukkua raahattavana.

Leiri täällä on jo loppupuolellaan, hyvä leiri on ollut. Perusharjoittelua, ei kovin kovia yksittäisiä treenejä. Mutta kyllä silti olo on ihan puhkinainen reenien välissä ^^ Pete ja Anne pisti meiät kaikki kolme pikkutyttöä, eli mut, Pauliinan ja Oonan, opettelemaan olkapäätukijumppaa, jota yhdistellään alkuverkkoihin välillä ja joskus tehdään myös ihan olkapäätukilihasreenejä, missä rääkätään lavan ja olkapään pikkulihaksia oikein kunnolla. Eli harjoitustunteja kertyy aika runsaasti kun tehdään myös paljon huoltavia harjoituksia.

Pete, koutsimme, lähti tänään aamulla kohti Suomea, eli viimeinen viikko treenataan keskenämme. Meillä on kuitenkin hyvä porukka, suomalaisten lisäksi vielä kaksi ruotsalaista tyttöä ja satunnaisesti reeneissä on mukana myös espanjalainen Bea. Myös jo kahdeksansiin olympialaisiinsa paikkansa lunastanut Josefa Idem on täällä samaan aikaan ja silloin tällöin vetää Annen ja kärkiporukan kanssa treenejä. Kyllä on kovassa kunnossa tuo nelkytäkaheksanvuotias vanha rouva - siellä se nassuttaa pekonia niin kovaa ettei meinaa kukaan pysyä perässä.

Sevilla-kulta on aika lailla entisellään, mutta yks jätteradikaali muutos on tapahtunut: meiän vakkarikinkki on lopettanu!!! Se sama kiinalainen ravintola on ollut melojien vakkarikinkkinä varmaan jo kymmenen vuotta jossei enemmänkin. Nyt tilalla on kuitenkin marokkolainen paikka, joka tuli testattua kyllä myös, kun sinne asti käveltiin ^^ Ihan mukiinmenevää ruokaa oli, mutta ei oikeestaan mitenkään erikoista. Ja hinta oli kolminkertainen verrattuna kinkkihintoihin, buu. 

Yks hassu ylläri muuten saatiin! Erica Bäckström kävi porukoittensa kanssa yllätysvierailulla täällä yhtenä päivänä alkuleiristä. Se oli tosi hauska ylläri, ei tosiaan osannu odottaa. Ne oli ohikulkumatkalla ja Erica halus poiketa herkistelemään menneiden muistojen luokse :)

Ja niin, täällä on myös suomalaiset soutajat reenaamassa ja ne tulee olemaan täällä koko kevään niin kuin me melojatkin. Tervettä ja mukavaa vaihtelua porukkaan :) Eilen oli pressan vaalit Suomessa ja meillä täällä oli varjovaalit: aamupalan jälkeen äänestettiin, virallisina vaalivalvojina ja äänten laskijoina toimivat ruåtti-tytöt :) Varjovaalien ylivoimaiseen voittoon kiri Pekka Haavisto. Illalla jännitettiin oikeita vaaleja tuskastuttavan surkeen ja pätkivän nettiyhteyden kanssa. Netistä löytynyt vaaliehdokkaista tehty hiihtokisa oli hiano :D Siinä ehdokkaat sivakoivat koko illan ajan, Niinistö johdossa ja muut kamppailivat laskettujen äänien perusteella muista paikoista. Hetki pelättiin, että toiselle kierrokselle menisi Väyrynen, mutta thänk gaad ei menny!

Keli on ollut harvinaisen hyvä näin tammikuussa, pääasiassa aika aurinkoista. Peukut pystyyn kaikilla että kevät jatkuu yhtä lupaavana.. :)