Noniin. Sevillaan jumittuneet suomalaisjunnut pääsivät kuin pääsivätkin lähtemään lopulta Suomeen takasin, ja meinasin masentua kun jäin melkein yksin. Tai siis seuraavana päivänä siitä jäin kun Anttikin lähti. Mutta sitten sainkin iloisia uutisia, heti samana yönä tulisi sittenkin äkkilähdöllä Oona ja Jenni Sevillaan! Eli empä sitten jäänytkään yksin:) Ja saimpas aika makeat naurut kun kuulin että suomalaisseikkailijat laskeutui Rovaniemelle:D

Kaks päivää sitten Jennin ja Oonan kanssa vedettiin reeniä, minäkin jopa pystyin jo vetämään vaikka yskä vielä kanittaa sitkeästi mukana, ja nyt sunnuntaina noi viettää lepopäivää ja ite puolipäivälepoa.

Tänään käytiin kaupungilla kävelemässä, mutta sunnuntain kunniaksi kaikki paikat oli tietty kiinni joten käveltiin vaan ja katseltiin. Jenni sanoi että mun pitäisi päästä maistamaan churroja ja koitettiin mutta kaikki nekin paikat oli kiinni. Churrot kun on aika perinteinen espanjalainen juttu ja oon jo sen verran täällä leireilly että olis jo korkea aika maistaa:D ja ne kuulostaa kieltämättä aika hyviltä.

Sitten käytiin jopa ottamassa arskaa laitureilla!! Jopa tokaa kertaa tällä leirillä, wow:D mut juntit on ja pysyy. Ja tsuumailin mun latvialaista samalla ku ne oli melomas ja rannas ja tittidiii hihii ompa se lihaksikas:D Ja sit Jenni oli salapoliisi ja löysi sen feissistä ja nyt ihailtiin niitä yhessä ja koitettiin vielä metsästää sitä mun uutta espanjalaisbongausta mutta siitä oli liian vähän tietoo meillä. Ei tiedetä muuta ku et se on ceeppari. Ja nyt en oo varma enää ollenkaan haluisinko sittenkään kotiin täältä kun täällähän on silmäniloo:D Mut nyt tarttee mennä syömää.